Lempäälän Autopalvelu tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden autohuollon tai -korjauksen osamaksuun ja joustavan rahoituksen hankintaan. Tutustu sekä Huoltotili- että Fixus-vaihtoehtoihimme!

Huoltotili – maksa juuri Sinulle sopivissa osissa

Rahoituksen hakeminen


Huoltotili-rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät tarvitsemasi rahoitusmäärän, voit tehdä rahoitushakemuksen sähköisellä hakemuksella, jonka löydät alla olevasta linkistä, tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Luotonantajana toimii Resurs Bank.

Huoltotilin edut


Huoltotilillä on monia etuja. Ensimmäinen lasku lähetetään vasta ostokuukautta seuraavana kuukautena (30–60 päivää maksuaikaa), jolloin voi maksaa koko rahoitussumman koroitta ja kuluitta. Voit myös valita joustavan osamaksun (3, 12, 24, 48 tai 72 kk). Valitsitpa minkä tahansa maksuajan, ei loppuvelan suorittamisesta etukäteen veloiteta ylimääräistä. Mikäli haluat tehdä lisäostoksia tilillä, se onnistuu ilman erillistä uutta hakemusta.

 

Sähköinen rahoitushakemus

Kun täytät ja lähetät sähköisen rahoitushakemuksen, rahoituspäätös lähetetään sähköpostiisi vuorokauden kuluessa. Täytä lomake mahdollisimman tarkasti ja ota huomioon seuraavat asiat:

  • Tutustu tiliehtoihin ja maksuvaihtoehtoihin ennen hakemuksen täyttämistä.

  • Suosittelemme täyttämään hakemuksen Internet Explorerilla Windows-ympäristössä.

  • Tarkista, että henkilötunnuksesi on oikein.

  • Tarkista, että puhelinnumerosi ja sähköpostisi ovat oikein.

  • Huomioi brutto- ja nettotulojen ero (brutto = ennen veroja, netto = verojen jälkeen).

  • Mikäli olet eläkkeellä, valitse vakituinen työsuhde ja täytä milloin jäit eläkkeelle. Työnantajaksi täytetään ”Eläkkeellä”.

Kun olet saanut myönteisen päätöksen, voit ottaa yhteyttä Lempäälän Autopalveluun. Ota mukaasi voimassa oleva henkilötodistus. Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, voit ottaa yhteyttä Resurs Bankin asiakaspalveluun, 09 622 4308 (ma–pe klo 8–18).

 

Linkit

 

Rahoitusesite
Yleiset ehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Siirry rahoitushakemukseen

 

(Jos esite tai tiliehdot eivät aukea selaimessasi, saatat tarvita Adobe Readerin, jonka voit asentaa tästä.)

Kysy lisää!

Fixus-laskulla saat lisää maksuaikaa auton huoltoihin ja korjauksiin!

Fixus-laskun esite

 

Fixus-lasku tarjoaa joustavan tavan hoitaa autohuollon ja -korjauksen maksaminen. Sen avulla voit saada 30 päivää korotonta maksuaikaa tai vaihtoehtoisesti joustavan osamaksusopimuksen. Palvelun käyttö edellyttää henkilö- ja luottotietojen tarkistamista.


Valitse Fixus-lasku – maksa kerralla

Kun saat Fixus-laskun postitse kotiisi, saat 30 päivää korotonta maksuaikaa. Halutessasi voit vielä eräpäivään mennessä ottaa käyttöösi osamaksun. Ohjeet osamaksun valintaan löydät laskusta!


Valitse osamaksu – maksa joustavammin

Valitsemalla Fixus-osamaksun voit itse päättää maksettavan kuukausierän tarjolla olevista vaihtoehdoista. Saat laskun postitse kotiisi kerran kuukaudessa sovittujen maksuerien mukaisesti.

 

Laskupalvelun tuottaa Innovoice Oy. Lue lisää Fixus-laskusta osoitteessa www.innovoice.fi/fixuslasku tai ota yhteyttä Lempäälän Autopalveluun!

Katso yhteystietomme tästä

Fixus-liikkeemme tarjoaa joustavia vaihtoehtoja autohuollon rahoitukseen asiakkaille Lempäälän ja Tampereen alueella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!